Linda sekä Cheme & Merry

Olen 24-vuotias ja harrastanut hevosia 15 vuotta. Minulla ja äidilläni ovat kaksi nykyistä omaa hevosta olleet vajaa kymmenen vuotta. Aloitin harrastukseni esteratsastuksella, ja olen siirtynyt kolme vuotta sitten akateemisen ratsastustaiteen pariin, koska koen, että se on minulle mielekkäin tapa toimia hevosten kanssa, ja lisäksi pidän sen tuomista haasteista. Eef Nibbelink on toiminut valmentajanani.

Suoritin 2021-2023 korkeakouluopintoja Hollannissa. Minulla oli mahdollisuus viedä hevoset mukanani ja tutustua maan hevoskulttuuriin. Opintojen jälkeen sain mahdollisuuden vastaanottaa puolenvuoden akateemisen ratsastustaiteen internshipin* Belgiassa Kenneth Vansweeveltin tallilla.

Hevoseni ovat Merry, 16-vuotias KWPN kimo tamma, hyvin ekstrovertti hulluttelija. Ja toinen tamma on Cheme, 16-vuotias punaruunikko Hannover, introvertti analyytikko. Tällä hetkellä en vielä tiedä kumman hevosen kanssa työskentelen Bentin klinikalla.

Odotan innolla tulevaa koulutustapahtumaa Inkoossa ja toivon saavani sieltä uusia syvällisiä näkökulmia oman työskentelyni kehittämiseksi.

* = toim. huom. harjoittelupaikka. Akateemisen ratsastustaiteen yksi tavoitteista on levittää tietoa mahdollisimman monella tavalla ja tehdä tiedosta saavutettavampaa myös taloudellisesti. Moni kouluttaja tarjoaa mahdollisuutta opiskella tilallaan työtä vastaan.