Kuunteluoppilaat - lipun osto

Olethan ystävällinen ja luet tarkkaan ja seuraat ohjeita - KIITOS!

Lisätietoja ja ohjeita täältä ja pudotusvalikosta (BB Suomessa 2022)

Ilmoittautuminen kuunteluoppilaaksi tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen hevostaidot@gmail.com

Kerro sähköpostissa:
- nimesi/nimenne
- postiosoite (kokonaisuudessaan)
- sähköpostiosoite
- oletko maidoton ja/tai gluteeniton
Kaikista ruuista on tarjolla kasvisvaihtoehto (pohjat ovat kasvisruokaa, lisukkeita on tarjolla sekä kasvis että liha/kala vaihtoehdoin, kaikki tarjottava on laktoositonta ja suurimmaksi osaksi gluteenitonta. Tarkempia huomioita ruuasta täällä.

Tämän jälkeen saat paluu sähköpostissa laskun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi. Maksa mieluummin heti, niin ei jää roikkumaan. Laskulla on 7 päivän maksuaika.

Laskut kirjoitetaan manuaalisesti, eli ilmoittautumisestasi saattaa kulua parista päivästä viikkoon, ennen kuin lasku saapuu. Seuraa myös roskapostiasi. Jos viikon sisällä ei laskua näy, ole kiltti ja lähetä postia uudestaan.

Lunastetun ja maksetun lipun SAAT MYYDÄ jollekin toiselle jos estyt itse tulemasta. EMME lunasta lippuja takaisin. Jos jostain erittäin pakottavasta syystä kurssi jää järjestämättä (Branderupin sairastuminen, luonnonvoimien takia lennot perutaan, tai jotain muuta vastaavaa) – tuolloin rahat palautetaan.

---

Kuunteluoppilaspaikka maksaa 110€ (sis alv 24%)

16-vuotiaat ja sitä nuoremmat maksutta - ilmoittautua tarvitsee kuitenkin - kurssilla ja matkalla ollessaan alaikäinen on huoltajansa vastuulla

Hintaan sisältyy:
  • mahdollisuus osallistua kaikkiin teorioihin
  • nähdä kahdeksan hevosikon työskentelyä läheltä Bentin kommentoimana
  • lounas- ja kahvibuffettarjoilu kumpanakin päivänä

Aikataulun löydät täältä