Akateeminen ratsastustaide - bookazine-julkaisu

Marraskuun 2017 lopussa Akateeminen ratsastustaide sai oman julkaisun, joka ilmastyy kaksi kertaa vuodessa. Sisältöä tulee olemaan arviolta 190 sivua.

Nyt kuudes osa ilmestyi 2021 ja seitsemättä osaa odotellaan painosta ulos kesällä 2022.

Bookazine ilmestyy kaksi kielisenä, englanniksi ja saksaksi.Julkaisun avulla voit seurata, mitä akateemisen ratsastustaiteen maailmassa tapahtuu.

Nyt voit tilata omasi.

Yhden julkaisun hinta 34,90e (sis alv 10%)

Tilaukseen lisätään toimituskulut postin voimassaolevan hinnoittelun mukaisesti. Tilauksen saa myös noutaa Inkoon Degerbystä tai erikseen sovittuna muusta paikasta, kuten Akateemisen ratsastustaiteen kursseilta.

-

“Kaksi mieltä tavoittelevat sitä, mihin kaksi kehoa pystyvät” (Bent Branderup)

Nopeatempoisessa ja digitalisoituvassa maailmassa monet ratsastajat pyrkivät ilman kilpailupaineita ystävälliseen ja tiedostavaan hevosen ja ratsastajan kouluttamiseen. Akateeminen ratsastustaide perustuu vanhojen mestareiden kuten Ksenofonin, Pluvinelin, Guérinièren ja Steinbrechtin osaamiseen. Bent Branderup on omistanut elämänsä Akateemiselle ratsastustaiteelle. Hän tutkii näiden mestareiden oppeja kerta toisensa jälkeen kyseenalaistaen samalla oman ja oppilaidensa työskentelyn.

Akateemisen ratsastustaiteen portaat sisältävät 17 askelmaa, joiden avulla koulutetaan sekä hevosen että ihmisen mieltä ja kehoa. Minkälaisen perinnön vanhat mestarit jättivät tuleville ratsastajille? Mistä he olivat yksimielisiä ja mitä he kritisoivat? Ovatko viimeaikaiset tutkimukset psykologiasta, biomekaniikasta ja pedagogiikasta linjassa vanhojen mestareiden oppien ja suositusten kanssa? Akateemisen ratsastustaiteen Ritarikunta on intohimoisten hevosihmisten yhteisö, joka jakaa keskeiset ihanteet, ja jonka jäsenet ovat saavuttaneet tietyn todistetun taitotason. Tämän kansainvälisen akatemian tärkeimpiä tehtäviä ovat tutkimus ja koulutus unohtamatta kuitenkaan ihmisen ja hevosen välisen suhteen eettisiä näkökulmia.

Ritarikunnan 230 jäsenen ryhmä toimii suurena tiedon, taidon ja kokemuksen lähteenä, jossa kaikki jäsenet kehittyvät tiedon jakamisen ansiosta. Kymmenet jäsenet jakavat nyt tietoaan Akademic Art of Riding –julkaisussa. Heidät tunnetaan erityisesti ihmisen ja hevosen väliseen yhteyteen, kehonkieleen, kuolaimettomaan ratsastukseen, hevosen kuntouttamiseen ja psykologiaan liittyvistä taidoistaan. He jakavat tietotaitoaan ensimmäisestä askelesta alkaen, hevostaidosta aina korkean koulun liikkeisiin saakka. Johtoajatuksena on, että hevosen ja ihmisen mielet tavoittelevat sitä, mihin heidän kehonsa yhdessä pystyvät. Jotta voisimme tulla yhdeksi – viettäkäämme mukavaa aikaa hevostemme kanssa.

Bookazinen myyntiteksti alunperin englanniksi, suomentaneet Sara Autelo ja Niina Airaksinen