Ritarikunnan kesäakatemia

Kesäakatemia on tapahtuma, joka järjestetään vuosittain, Bent Branderupin tilalla Tanskassa.
Tapahtuma alkaa aina elokuun ensimmäisenä keskiviikkona avoimilla iltaharjoituksilla. Nämä iltaharjoitukset pyörivät aikaisemmin vuoden ympäri aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, mutta nyt vuodesta 2017 Branderup on siirtynyt avoimiin aamuharjoituksiin. Ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, jokaisena tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, kello 11-14, sisäänpääsymaksu 150DKK. Ilmoittautumiset toivotaan edellisenä päivänä. Lisätietoja: https://www.bentbranderuptrainer.com

Varsinaiseen torstaina alkavaan kesäakatemiaan saavat osallistua ritarikunnan jäsenet. Ohjelmassa on hevosten työskentelyn seuraamista, luentoja, aivoriihi, jossa pohditaan yhdessä vuoden teemaa, yhteiset illanvietot ja tietysti tärkeimpänä lauantaina varsinainen Pyöreän pöydän -kokoontuminen, jossa hyväksytään uudet jäsenet ja käsitellään tärkeät asiat.

Kesäakatemia 2019

Kesäakatemia 2018

Kesäakatemia 2017

Kesäakatemiassa 2017 näimme Branderupin työskentelemässä omien hevostensa kanssa, lisensoitujen kouluttajien työskentelevän toistensa kanssa, kuuntelimme ajatuksia ja tutkimustuloksia kavioista, tapasimme vanhoja ystäviä ympäri maailman.

Kesäakatemia 2015

Kesäakatemia vuonna 2015 oli erittäin antoisa monella tapaa. Tässä pieni videon pätkä. 

Aikaisempien vuosien videoita voi katsella osoitteesta:

Kesäakatemia 2013