Kuunteluoppilaat

Bent Branderupin kurssille otetaan ilolla vastaan kuunteluoppilaita. Kurssi on kokonaisuus, eli suosittelemme molempien päivien katsomista. Tämän takia myynnissä on vain yksi lippu - koko viikonlopulle. Kannattaa saapua lauantain ensimmäiselle teorialle ajoissa, erityisesti jos tulee ensimmäistä kertaa kuuntelemaan Branderupia.

kuva Kinttu Koipijärvi

kuva Kinttu Koipijärvi

 
Bent pitää erittäin laadukkaat teoriat, joiden avulla pääsee hyvin perille siitä mitä Akateeminen ratsastustaide on. Tämän lisäksi pääset seuraamaan kahdeksan hyvin erilaisen hevosikon työskentelyä herran opissa. Bent opettaa yhtälailla yleisöä kuin ratsukkoa, eli hän täsmentää ja toistaa opetettavia asioita myös kuuntelijoille. Ilman hevosta tuleva pääsee rauhassa syventymään tunti tunnilta siihen miten ratsuhevosen olisi hyvä käyttää itseään jotta se kantaisi itseään ja ratsastajaansa oikein ja säilyisi pitkäikäisenä sekä terveenä.

Bent puhuu hyvää ja selkeää englantia ja häneltä voi aina kysyä jos ei ymmärtänyt termejä tai asiaa josta hän on puhumassa.

Kuunteluoppilaspaikkaan sisältyy mahdollisuus osallistua kaikkiin teorioihin, nähdä kahdeksan hevosikon työskentelyä läheltä Bentin kommentoimana, lounas- ja kahvibuffettarjoilu kumpanakin päivänä.
Aikatauluun tästä.

Otattehan huomioon että olemme ulkolämpötiloissa. Maneesiin ei sada eikä tuule, mutta lämpötila ja kosteus ovat samat kuin ulkona. Lokakuun alussa voi olla jo koleaa. Takapuolen alle eristettä ja filtti mukaan.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssi maksetaan etukäteen, saat ilmoittautumisesi jälkeen laskun jonka maksamalla varmistat paikkasi - ostamansa paikan saa myydä toiselle, jos itse estyy tulemasta.


Paikan päällä ilmoittautumiset nimellä lauantai aamulla 8:30 - 8:50

Kurssi pidetään Granåsan hevostilalla, Inkoossa. Saapukaa mahdollisuuksien mukaan kimppakyydeillä - parkkitilaa on rajoitetusti. Majoitussivulta löydät lähimpiä paikkoja jossa voi yöpyä kurssin aikana.

---

LIPUT MYYNNISSÄ NYT TÄÄLLÄ

Kurssille tulemiseen voi valmistautua lukemalla Bentin englannin kielisen kirjan Academic Art of Riding: A riding method for the ambitious leisure rider. Linkki ostoksille.

Suomessa järjestetään myös muita Akateemisen Ratsastustaiteen kursseja, joista löydät tietoa näiltä sivuilta kohdasta kalenteri.

Suosittelemme aiheeseen tutustumista etukäteen, jotta kurssia on helpompi seurata ja oppiminen on mukavampaa.

Kurssi sopii kaikille ratsastuksesta ja hevosista kiinnostuneille, taitotasosta riippumatta.

Bookazine kirjasarja vie lukijansa osa osalta Akateemisen ratsastustaiteen maailmaan. Jokaisessa osassa eri osaajat kertovat samasta aiheesta. Nyt ilmestyneitä ovat

”Horsemanship”, ”Ground Work”, ”Longework”, ”Riding in”, "The Circle" ja "Side Movements".

https://sautelo.wordpress.com/akateeminen-ratsastu...