Covid-19 vaikutukset tapahtumaamme

Järjestelyt 2022

Tätä kirjoittaessa kesäkuun alussa, minkäänlaisia tapahtumia koskevia rajoituksia ei ole voimassa.

Käsienpesumahdollisuudet ovat hyvät, käsidesiä tulee olemaan tarjolla, pintoja puhdistetaan normaalisti eli hyvin ja tarvittaessa. Olemme ulkotiloissa eli ilma vaihtuu ja etäisyyksiä on helppo pitää, koska tilaa on.

Sairaana on syytä jäädä kotiin.

Järjestelyt 2021

Kaikki järjestelyt tulevat noudattamaan sen hetkisiä viranomaissuosituksia. Nyt heinäkuun puolessa välissä Inkoossa ei ole minkäänlaisia rajoitteita koskien tapahtumia. Toki voimassa ovat erilaiset suositukset ja tartuntalain 58 pykälä, joka määrää käsien pesumahdollisuuksista, tehostetusta siivoamisesta ja ihmisten väljästä oleilusta.

Pidämme kuitenkin ilmoittautuja määrän nyt toistaiseksi 40 kuunteluoppilaassa, eli paikkoja on rajoitetusti. Jos suositukset syksyä kohden väljenevät, otamme kuunteluoppilaita lisää mukaan. Jos paikat ovat ilmoittautuessasi täynnä, saat jäädä odottamaan listalle mahdollista lisäpaikkojen vapautumista.


järjestelyt 2020

Tilanne, kuten kaikki tiedämme, elää arjessamme ja viranomaisten päätöksien mukaan jatkuvasti emmekä varmuudella voi kaikkea tällä hetkellä tietää. Tätä kirjoittaessani "Enintään 50 henkilön sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet ovat sallittuja." Tämäkin voi muuttua nopeasti, joten lupaamme pysyä kuulolla viranomaisten suuntaan.

Työskentelemme väljissä ulko- ja maneesitiloissa, joissa irtopenkein pystytään järjestämään istujien välille tarvittavasti tilaa sekä useita kulkureittejä eli kenenkään ei tarvitse kohdata toisia kurssilaisia tai henkilökuntaa lähietäisyydellä. Ilma vaihtuu näissä tiloissa paremmin kuin sisätiloissa.

Käsien desinfiointipisteitä laitetaan tarjolle useaan paikkaan. Käsien pesupisteitä on WC-tiloissa kaksi ja niihin varaamme desinfiointiaineita, jotta jokainen voi desinfioida hanat ennen pesua. Pesutiloissa on käytössä vain irtokäsipaperia. Ulkotiloihin järjestämme tarpeen mukaan pesupisteitä lisää.

Ruokailu järjestetään porrastetusti ja henkilökunta huolehtii annostelusta. Pöydät ja istuinpaikat järjestellään väljästi turvavälit huomioon ottaen.

Kehoitamme kaikkia pesemään ja desinfioimaan käsiään usein, aivastamaan ja yskimään hihaan tai nenäliinaan, pitämään turvavälit ja jättäytymään pois kurssipäivistä, mikäli on oireinen.

On täysin mahdollista, että viranomaiset päättävät vielä syksyn mittaan, että tapahtumia ei saa ollenkaan järjestää, tai EU:n sisärajoja aletaan sulkea uudelleen, jolloin herra Branderup ei pääsekään saapumaan Suomeen. Tässä tapauksessa jo maksetut liput saa joko käyttää seuraavana vuonna tai asiakas voi pyytää maksamansa summan takaisin.

Muuten peruutusehdot ovat samat kuin aikaisempina vuosina. Lippunsa saa myydä tai antaa eteenpäin. Mikäli tapahtumaa ei ole peruttu, ei rahoja voida valitettavasti palauttaa.

Tarkennamme ohjeita lähempänä tilaisuutta ja lisätietoja annamme mielellään kysyttäessä.