Ihmisten majoittuminen

Yritän kerätä tämän sivun alle helppoja majoittumismahdollisuuksia pitkänmatkalaisille, koska toivomme että kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua kuunteluoppilaana tälle harvinaiselle kurssille. Aikaisemmille kursseille tulijat ovat myös majoittuneet ystävien ja sukulaisten luona, tällaista optiota kannattaa aina harkita ensimmäisenä.

Granåsan tilalla on muutamia 2-3hengen huoneita vuokrattavana, 20e / hlö / yö. Yhteinen WC ja suihku, jääkaappi omille eväille. Nämä huoneet on varattu ensi sijaisesti hevosten kanssa tuleville. Omat ruuat (lounas la ja su kuuluu kurssin hintaan) ja petivaatteet mukaan.

Leena's B&B Kopparnäsissä 4km päässä, nettisivut

Siuntion kylpylä on uudistettu, nettisivut

Magsgård tarjoaa majoitusta 9km päässä meistä, erittäin miellyttävä suomea ja ruotsia puhuva rouva.

Westerby Gård tarjoaa majoitusta Inkossa, matkaa meiltä 13km.

Vaanilan kartanolla, Lohjalla (Vaanilantie 212, 08500 Lohja) voi myös yöpyä. 3x2henk huoneet ja 1x1 henk huone. Yhteinen vessa ja suihku sekä hyvin varustettu keittiö. Varaukset Satu / 0400885560 tai satmar@welho.com

---

Varaukset suoraa kyseisiin firmoihin - emme ota vastuuta majoittumisesta, jokainen hoitaa ja sopii itse kyseisen palveluntarjoajan kanssa. Voi myös olla, että joku palvelu ei ole tänä vuonna käytettävissä. Otamme ilolla vastaan vinkkejä maijoituspaikoista.